Edelstenen

Welke kristallen voeg ik toe aan mijn kaarsen

  • Aventurijn (ruw en gepolijst)
  • Amethist ( ruw en gepolijst)
  • Amber (ruw) 
  • Bergkristal (ruw)
  • Blauwe calciet (ruw)
  • Carneool (ruw en gepolijst)
  • Opaline (ruw en gepolijst)
  • Rozenkwarts (ruw en gepolijst)
  • Tijger oog (gepolijst)

Werking

Aventurijn:

Groene aventurijn is een kwartssoort. Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking, geeft rust en zorgt ervoor dat je jezelf goed voelt. Het help geluk en voorspoed aan te trekken. Het maakt je meer ontspannen, geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. 

Sterrenbeeld
Stier, tweelingen, maagd.


Amethist:

Amthist is een paarse kwartssoort. Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmony en innerlijke rust. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersen en het zenuwstelstel, kneuzingen, hoofdpijn, migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

Sterrenbeeld
Vissen, waterman.

Amber:

Amber is een krachtige reinigende steen die negatieve energie en pijn omzet naar postieve energie en daardoor evenwicht brengt. En die stabiel, creatief en vrolijk maakt. Deze steen verminderd dus neerslachtigheid, stress, depressie en negatieve gedachtes. 

Sterrenbeeld
Leeuw, kreeft, maagd, tweelingen.


Bergkristal:

Bergkristal is een steen die een genezende werking heeft. De steen werkt zuiverend, verkoelend ( bijvoorbeeld: brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.

Sterrenbeeld
Leeuw, steenbok.

 

Blauwe Calciet:

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevorderdt het zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid. Het geeft een gevoel van moed en hoop.

Sterrenbeeld
Tweeling, maagd,boogschutter, vissen, ram.

Carneool:

Carneool geeft kracht, energie, moed en doorzetiingsvermogen. Het werkt activerend en motiverend en stimuleert creativiteit. Het verbeterd het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde. De steen verminderd het gevoel van jaloezie en kan je helpen voor jezelf op te komen. 

Sterrenbeeld
Ram, kreeft, leeuw, maagd.

Opaline: 

Opaline is een door mens gemaakte steen. Opaline is een zeer geliefde steen dit komt door zijn mysteriueze uitstraling en super mooie glans. De steen werkt bij onstekingen, gezwollen lymfeklieren en het bevordert innelijke rust. Opaline geeft verlichting bij hoofdpijn, helpt bij verkoudheid en geeft extra energie. Dit is net als Amethist een goede steen voor slaapstoornissen. 

Sterrenbeeld
Kreeft, schorpioen, boogschutter, vissen.

Rozenkwarts:

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. De steen opend het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet. Rozenkwarts helpt bij trauma's en bevordert emphathie openheid en behulpzaamheid. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, vruchtbaarheid borst en/of longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt de steen ook tegen ouderdomskalen zoals dementie.

Sterrenbeeld
Stier, weegschaal


Tijgeroog:

Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met depressies. 

Sterrenbeeld
Tweeling, leeuw

Wilt u een andere samenstelling van kristallen die u in de webshop kan vinden?
Laat het ons weten dan kunnen we samen kijken naar een samenstelling die voor u past.

 

© 2020 - 2024 Meraki Candles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel